Reverend Bizarre - II: Crush The Insects

Reverend Bizarre "II: Crush The Insects" CD

Label: Spikefarm
Released: 2005
Style: Doom Metal
Country: Finland


1. Doom Over The World
2. The Devil Rides Out
3. Cromwell
4. Slave Of Satan
5. Council Of Ten
6. By This Axe I Rule!
7. Eternal Forest
8. Fucking Wizard



Doomier than thou! Soome varalahkunud doom-metal-legendi 2005. aastal ilmunud teine kauamängiv lööb lisaks tiguaeglastele paladele ka suisa hitilike lugudega nagu "Doom Over The World" ja "Cromwell".


Write a review

You need to login to use this feature.