Threat Signal - Under Reprisal

Threat Signal "Under Reprisal" Slipcase CD

Label: Nuclear Blast
Released: 2006
Style: Metalcore/Death Metal
Country: Canada


1. Rational Eyes
2. As I Destruct
3. One Last Breath
4. Seeing Red
5. A New Beginning
6. Counterbalance
7. Inane
8. Now
9. Faceless
10. Haunting
11. When All Is Said And Done



Noortest vihastest meestest koosnev Kanada jõuk mängib jõulist sulamit meloodilist death-metalist, metalcore´st ning vähemal määral ka industriaalist. Võrdlused "Demanufacture´i"-aegse Fear Factory, "Chaossphere´i"-aegse Meshuggahi ning Mnemicuga ei ole sugugi laest võetud.


Write a review

You need to login to use this feature.