Tarot - Suffer Our Pleasures

Tarot "Suffer Our Pleasures" CD

Label: Spinefarm
Released: 2003
Style: Power/Heavy Metal
Country: Finland


1. I Rule [MySpace]
2. Pyre of Gods
3. Rider of the Last Day
4. Follow the Blind
5. Undead Son
6. Of Time and Dust
7. From the Void
8. Convulsions
9. From the Shadows
10. Painless



Soome heavy-metal-vanameistrite paljukiidetud 2003. aasta kauamängiv "Suffer Our Pleasures" kuulub kahtlusteta Taroti kõige raskemate ja agressiivsemate albumite sekka, balansseerides vääratusteta vanakooli heavy-metali ja modernse power-metali piirimail.


Write a review

You need to login to use this feature.