U.D.O. - Holy

U.D.O. "Holy" CD

Label: AFM
Released: 1999/2012
Style: Heavy Metal
Country: Germany


1. Holy
2. Raiders of Beyond
3. Shout it Out
4. Recall the Sin
5. Thunder in the Tower
6. Back Off
7. Friends Will Be Friends
8. State Run Operation
9. Danger
10. Ride the Storm
11. Cut Me Out

12. Holy (Live)
13. Raiders Of Beyond (Live)
14. Shout It Out (Live)
15. Thunder In The Tower (Live)
16. Recall The Sin (Demo)



1999. aastal üllitatud "Holy" näol pakub U.D.O. taaskord kvaliteetset ja jõulist teutooni heavy-metalit, vanas heas Accepti "Balls To The Wall"-stiilis.

2012. aasta remasteeritud uusväljaanne + lisalood.


Write a review

You need to login to use this feature.