Uncle Acid & The Deadbeats - The Night Creeper

Uncle Acid & The Deadbeats "The Night Creeper" CD

Label: Rise Above
Released: 2015
Style: Psychedelic Doom Metal
Country: United Kingdom


1. Waiting For Blood
2. Murder Nights
3. Downtown
4. Pusher Man
5. Yellow Moon
6. Melody Lane
7. The Night Creeper
8. Inside
9. Slow Death



Briti horror-doomi lipulaeva 2015. aasta stuudioalbum. Justkui algusaastate Alice Cooper jämmiks ühes pisikeses kanepitossuses kongis koos varajase Black Sabbathi ning The Stooges´iga.


Write a review

You need to login to use this feature.