Vision Bleak, The - The Unknown

Vision Bleak, The "The Unknown" Digisleeve CD

Label: Prophecy
Released: 2016
Style: Gothic Metal
Country: Germany


1. Spirits of the Dead
2. From Wolf to Peacock
3. The Kindred of the Sunset
4. Into the Unknown
5. Ancient Heart
6. The Whine of the Cemetery Hound
7. How Deep Lies Tartaros?
8. Who May Oppose Me?
9. The Fragrancy of Soil Unearthed



Saksa gothic-metali meistrite 2016. aasta kauamängiva pealkiri kõneleb iseenda eest - "Tundmatus". Duo on rebinud end lahti oma tavapärastest loomemustritest ning komponeeris uue materjali igasuguste piirangute ja barjäärideta.


Write a review

You need to login to use this feature.