V.A. - I Am Vengeance (Soundtrack)

V.A. "I Am Vengeance (Soundtrack)" CD

Label: Meteor City
Released: 2001
Style: Stoner/Doom Rock
Country: International


1. David William Hughes
2. My Name Is David William Hughes
3. I Am Vengence
4. Bullet in My Head
5. I´d Like to Report a Killing...
6. Mother´s Gone
7. Burning a Sinner
8. Calling Cosmos
9. Lost Confidence
10. Sea of Tomorrow
11. Day of the Lost Comet
12. Cannibal Love Song
13. Answer/Vote Pearcy
14. In My Sadness
15. Killing Words
16. Scream
17. Mind Drifter
18. Decision



Maineka doom- ja stoner-metali plaadifirma Meteor City artistide jõudemonstratsioon splatter-horrorfilmi "I Am Vengeance" saundträki näol. Sisaldab lugusid Count Ravenilt, Doomsday Gouvernmentilt, Lowriderilt, Witchfynder Generalilt ning paljudelt teistelt.


Write a review

You need to login to use this feature.