Van Halen - A Different Kind of Truth (Deluxe Ed.)

Van Halen "A Different Kind of Truth (Deluxe Ed.)" CD/DVD

Label: Interscope
Released: 2012
Style: Hard Rock
Country: USA


1. Tattoo
2. She´s the Woman
3. You and Your Blues
4. China Town
5. Blood and Fire
6. Bullethead
7. As Is
8. Honeybabysweetiedoll
9. The Trouble with Never
10. Outta Space
11. Stay Frosty
12. Big River
13. Beats Workin´

Bonus DVD: The Downtown sessions
1. Panama
2. You and Your Blues
3. Beautiful Girls
4. You Really Got Me



12. kauamängiv legendaarselt Van Halenilt, esimene pärast 14-aastast albumipõuda. Vokaalil taas vana hea David Lee Roth!

Albumi deluxe-versioon sisaldab DVD-d alapealkirjaga "The Downtown Sessions" - tegu nelja loo salvestusega akustilises võtmes.


Write a review

You need to login to use this feature.