Velvetcut - Thirteen

Velvetcut "Thirteen" CD

Label: Firebox
Released: 2006
Style: Deep Atmospheric Rock
Country: Finland


1. Lady Solitude
2. Everyone To Please
3. Room of Our Existence
4. Comfortable Silences
5. The Chase
6. Dominoes
7. Where Love Has No Name
8. The Resident
9. Blow Out the Flame
10. Go Away



"Tume atmosfäärne rock" nagu see Soome punt ise oma muusikat kutsub. Velvetcut segab edukalt gootirokki, gooti-metalit ja 80. aastate ameerikalikku hard-rocki.


Write a review

You need to login to use this feature.