Candlemass - Nightfall

Candlemass "Nightfall" CD

Label: Peaceville
Released: 1987/2018
Style: Heavy/Doom Metal
Country: Sweden


1. Gothic Stone
2. The Well of Souls
3. Codex Gigas
4. At the Gallows End
5. Samarithan
6. Marche Funebre
7. Dark Are the Veils of Death
8. Mourners Lament
9. Bewitched
10. Black Candles



Kui legendaarse debüüdiga "Epicus Doomicus Metallicus" rajas Candlemass oma karjäärile ning stiilile "doom metal" tugeva vundamendi, siis sellele järgnenud "Nightfall" pani i-le punkti. Mikrofoni taga esmakordselt mees nimega Messiah Marcolin!


Write a review

You need to login to use this feature.