Tangerine Dream - Quantum Gate

Tangerine Dream "Quantum Gate" Gatefold 2LP

Label: K-Scope
Released: 2017
Style: Ambient Electronica
Country: Germany


Side A:
1. Sensing Elements
2. Roll The Seven Twice

Side B:
3. Granular Blankets
4. It Is Time To Leave When Everyone Is Dancing
5. Identity Proven Matrix

Side C:
6. Non-Locality Destination
7. Proton Bonfire

Side D:
8. Tear Down The Grey Skies
9. Genesis Of Precious Thoughts



Legendaarse Saksa ambient-elektroonika-bändi värskeim kauamängiv, mille pärast liider Edgar Froese surma 2015. aastal viisid tema märkmete põhjal lõpule ülejäänud bändiliikmed.


Write a review

You need to login to use this feature.