Darkthrone - The Wind of 666 Black Hearts

Darkthrone "The Wind of 666 Black Hearts" CD

Label: Peaceville
Released: 2016
Style: Black Metal
Country: Norway


1. A Blaze In The Northern Sky
2. Kathaarian Life Code
3. The Pagan Winter
4. Where Cold Winds Blow
5. In The Shadow Of The Horns
6. Summer Of The Diabolical Holocaust
7. Crossing The Triangle Of Flames
8. Under A Funeral Moon
9. The Dance Of Eternal Shadows
10. Unholy Black Metal



Prooviruumilindistused aastatest 1991-1992 - ehk varased versioonid legendaarsetest lugudest, mis jõudsid albumitele "A Blaze In The Northern Sky" ja "Under A Funeral Moon". Plaadiraamat sisaldab seniavaldamata fotomaterjali, laulusõnu ning kirjalikke kommentaare bändi liidrilt Fenrizelt.


Write a review

You need to login to use this feature.