Summoning - Stronghold

Summoning "Stronghold" CD

Label: Napalm
Released: 1999
Style: Atmospheric Ambient/Black Metal
Country: Austria


1. Rhun
2. Long Lost to Where No Pathway Goes
3. The Glory Disappears
4. Like Some Snow-White Marble Eyes
5. Where Hope and Daylight Die
6. The Rotting Horse on the Deadly Ground
7. The Shadow Lies Frozen on the Hills
8. The Loud Music of the Sky
9. A Distant Flame Before the Sun



Väidetakse, et bändi neljas täispikk album jagas fännid kahte leeri - need, kes hindasid bändi varasemat loomingut ja need, kellele meeldis "Strongholdi" riffipõhisus ning raskem saund. Üks tugevamaid albumeid neilt kõhklusteta!


Write a review

You need to login to use this feature.