Legend Of The Seagullmen - Legend Of The Seagullmen

Legend Of The Seagullmen "Legend Of The Seagullmen" Digisleeve CD

Label: Dine Alone Records
Released: 2018
Style: Psychedelic / Progressive Rock
Country: USA


1. We Are The Seagullmen
2. The Fogger
3. Shipswreck
4. Curse Of The Red Tide
5. Legend Of The Seagullmen
6. The Orca
7. Rise Of The Giant
8. Ballad Of The Deep Sea Diver



Zhanrinimedega hooletult zhongleeriv supergrupp Ameerikast, mille koosseis räägib enda eest: Danny Carey (Tool) trummidel, Brent Hinds (Mastodon) kitarril, rezhissöör Jimmy Hayward (Jonah Hex) kitarril, David "The Doctor" Dreyer mikri taga, Peter Griffin (Zappa Meets Zappa) bassil ning Chris DiGiovanni sündil.


Write a review

You need to login to use this feature.