AC/DC - Stiff Upper Lip

AC/DC "Stiff Upper Lip" LP

Label: Columbia
Released: 2000/2014
Style: Hard Rock
Country: Australia


Side A:
1. Stiff Upper Lip
2. Meltdown
3. House of Jazz
4. Hold Me Back
5. Safe in New York City
6. Can´t Stand Still

Side B:
7. Can´t Stop Rock ´N´ Roll
8. Satellite Blues
9. Damned
10. Come and Get It
11. All Screwed Up
12. Give It Up



Pärast 1995. aastal ilmunud edukat "Ballbreakerit" mängis AC/DC järjekordsed viis pikka aastat fännide kannatuskeeltel ning sai 2000. aastal lõpuks maha "Stiff Upper Lipiga".


Write a review

You need to login to use this feature.