Beyond The Black - Heart Of The Hurricane

Beyond The Black "Heart Of The Hurricane" Gatefold 2LP

Label: Napalm
Released: 2018
Style: Symphonic Metal
Country: Germany


1. Hysteria
2. Heart of the Hurricane
3. Through the Mirror
4. Million Lightyears
5. Song for the Godless
6. Escape from the Earth
7. Beneath a Blackened Sky
8. Fairytale of Doom
9. My God is Dead
10. Dear Death
11. Scream for Me
12. Freedom
13. Breeze

14. Echo from the Past
15. Parade



Beyond The Black - energiast pulbitsev, otsekohene ja kompromissitu maiuspala sümfoonilise metal-muusika fännidele! "Heart Of The Hurricane" on nende sakslaste kolmas kauamängiv.

Musta värvi duubelvinüül gatefold-ümbrises.


Write a review

You need to login to use this feature.