Bowie, David - Low

Bowie, David "Low" LP

Label: Parlophone
Released: 1977/2018
Style: Rock / Pop / Ambient
Country: United Kingdom


Side A:
1. Speed of Life
2. Breaking Glass
3. What in the World
4. Sound and Vision
5. Always Crashing in the Same Car
6. Be My Wife
7. A New Career in a New Town

Side B:
8. Warszawa
9. Art Decade
10. Weeping Wall
11. Subterraneans



David Bowie 11. stuudioalbum "Low" nägi ilmavalgust aastal 1977 ning tegu oli avapeatükiga mehe nn Berliini-triloogias (koostöös Brian Eno ja Tony Viscontiga).

2018. aasta vinüül-uusväljaanne.


Write a review

You need to login to use this feature.