Jarre, Jean-Michael - Electronica 2: The Heart of Noise

Jarre, Jean-Michael "Electronica 2: The Heart of Noise" Gatefold 2LP

Label: -
Released: 2016
Style: Electronic
Country: France


Side A:
1. The Heart of Noise, Pt. 1
2. The Heart of Noise, Pt. 2
3. Brick England
4. These Creatures
5. As One

Side B:
6. Here For You
7. Electrees
8. Exit
9. What You Want

Side C:
10. Gisele
11. Switch on Leon
12. Circus
13. Why This, Why That and Why

Side D:
14. The Architect
15. Swipe to the Right
16. Walking the Mile
17. Falling Down
18. The Heart of Noise (The Origin)



Sündimuusika-maailma suurimaid nimesid Jean-Michael Jarre ning tema 15. stuudioplaat, teine osa "Electronica"-sarjast, mille raames teeb mees erinevate lugude lõikes koostööd paljude teiste nimekate muusikutega. Esimene osa "The Time Machine" ilmus aasta varem.


Write a review

You need to login to use this feature.