Wakeman, Rick - No Earthly Connection (Deluxe Edition)

Wakeman, Rick "No Earthly Connection (Deluxe Edition)" Digipak 2CD

Label: A&M Records
Released: 1976/2016
Style: Progressive Rock
Country: United Kingdom


CD 1 - Music reincarnate:
1. Part I: The Warning
2. Part II: The Maker
3. Part III: The Spaceman
4. Part IV: The Realisation
5. Part V: The Reaper
6. The Prisoner
7. The Lost Cycle

CD 2 – Live at the Hammersmith Odeon 1976:
1. Music Reincarnate: The Spaceman
2. Catherine Howard
3. Sir Lancelot And The Black Knight
4. Arthur
5. Music Reincarnate: The Realisation
6. The Forest
7. Catherine Parr
8. The Prisoner
9. Merlin The Magician



Rick Wakemani 1976. aasta stuudioalbumi "No Earthly Connection" deluxe-uusväljaanne Digipak 2CD formaadis.

Kogu helimaterjal on restaureeritud Abbey Road stuudios. Lisa-CD peale on talletatud 1976. aastal Hammersmith Odeonis lindistatud kontsertesitus.


Write a review

You need to login to use this feature.