W.A.S.P. - Helldorado

W.A.S.P. "Helldorado" CD

Label: Snapper
Released: 1999
Style: Glam/Hard Rock
Country: USA


1. Drive By
2. Helldorado
3. Don´t Cry (Just Suck)
4. Damnation Angels
5. Dirty Balls
6. High On The Flames
7. Cocaine Cowboys
8. Can´t Die Tonight
9. Saturday Night Cockfight
10. Hot Rods To Hell (Helldorado Reprise)



Album aastast 1999. Blackie Lawlessi sõnutsi oli bändi sihiks tabada samalaadset saundi ning hinge, mis iseloomustas W.A.S.P.-i legendaarset debüütalbumit.


Write a review

You need to login to use this feature.