Zappa, Frank - Apostrophe (´)

Zappa, Frank "Apostrophe (´)" CD

Label: Zappa Records
Released: 1974/2012
Style: Rock
Country: USA


1. Don´t Eat The Yellow Snow
2. Nanook Rubs It
3. St. Alfonzo´s Pancake Breakfast
4. Father Oblivion
5. Cosmik Debris
6. Excentrifugal Forz
7. Apostrophe
8. Uncle Remus
9. Stink-Foot



Äärmiselt edukas kauamängiv aastast 1974. Sisaldab Zappa esimest suuremat hittlugu "Don´t Eat The Yellow Snow".


Write a review

You need to login to use this feature.