Zappa, Frank - Cheap Thrills

Zappa, Frank "Cheap Thrills" CD

Label: Rykodisc
Released: 1998
Style: Alternative Rock
Country: USA


1. I Could Be A Star Now
2. Catholic Girls (live)
3. Bobby Brown Goes Down (live)
4. You Are What You Is
5. We Are Not Alone
6. Cheap Thrills
7. The Mudshark Interview
8. Hot Plate Heaven At The...
9. Zomby Woof (live)
10. The Torture Never Stops
11. Joe´s Garage (live)
12. My Guitar Wants To Kill...
13. Going For The Money



Ligi 50-minutiline kogumik toimib omamoodi sissejuhatusena Frank Zappa mahukasse ja eripalgelisse loomingusse. Suur osa ühtekokku tosinkonnalt üllitiselt pärit lugudest on kogumikule talletatud kontsertsalvestistena.


Write a review

You need to login to use this feature.